Lletres engabiades, llibertats simbòliques

Lletres, paraules, significats, reflexions…

Olga Sànchez i Centeno

Diuen de mi que sóc dona, mare, esposa, companya, amiga, filla, germana, estudiant, professional i totes les etiquetes que aquesta societat m’ha donat.

Però, qui sóc realment, pot ser algun dia ho sabré….mentrestant, gaudeixo de les experiències que succeeixen en el meu món interior i exterior.

UNA VISIÓ PARTICULAR… EL MÓN DES DE LA MEVA EXPERIÈNCIA….

Cadascú hem tingut un camí de vida únic. Cadascú ha conformat una personalitat única, donada per la genètica, l’educació, la cultura, l’entorn, el medi ambient, la classe social, etcètera.

En base a tot això, cadascú tenim una perspectiva diferent de les coses, vistes des d’una òptica particular. La diversitat de pensament hauria de veure’s com una riquesa humana que podem gaudir i no pas com un allunyament irreparable.

Desitjo que podeu gaudir d’aquest moment de lectura i que us pugui aportar quelcom constructiu.

SOBRE MI

Vaig néixer a Barcelona, he viscut en diferents llocs i actualment visc al Vendrell. El recorregut que he fet des que vaig néixer fins els diferents llocs on he anat, vivint diferents tipus d’experiències, m’han portat a ser la que sóc ara.

Em considero una persona polifacètica, activista social, terapeuta de teràpies complementàries i escriptora ocasional.

He estat i estic compromesa en diferents associacions socioculturals i esportives, en associacions de benestar personal  i en l’àmbit social i cultural.

Actualment, amb un equip humà excel·lent, col·laboro en la gestió de l’associació Avancem Junts (treballant per la inclusió de les persones afectades de Trastorn de l’espectre autista).

Qui sóc jo? Jo sóc el teu mirall i tu ets el meu reflex.

Aquesta pàgina està registrada a la propietat intel·lectual – Safe Creative

%d bloggers like this: